Περιουσία

Η επιχείρησή μου

Καθημερινά εξασφαλίζουμε την επιτυχία και το μέλλον επιχειρήσεων όπως η δική σας. Οι υπηρεσίες, οι δομές, οι γνώσεις μας και οι συνεργασίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, από μεγάλους οργανισμούς με σύνθετες ανάγκες, μέχρι μικρότερες και μεσαίες επιχειρήσεις. Πέρα από προγράμματα για τους συνήθεις κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσει μία εταιρία, οι ασφαλιστικές συνεργασίες μας προσφέρουν λύσεις που καλύπτουν σύγχρονες και πιο περίπλοκες απειλές, όπως οι ηλεκτρονικοί και διαδικτυακοί κίνδυνοι, η περιβαλλοντική μόλυνση, η ευθύνη των στελεχών διοίκησης κ.α.

Ενδεικτικά καλύπτουμε:

 • Τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας από τον κίνδυνο πυρκαγιάς, έκρηξης, πλημμύρας, ακραίων καιρικών φαινομένων, σεισμού, καταστροφής βιτρινών και υαλοπινάκων, καθώς επίσης και από τον κίνδυνο απεργιών, πολιτικών ταραχών, κακόβουλων ενεργειών κ.ά.
   
 • Τα εμπορεύματα, τον εξοπλισμό αλλά και τα χρήματά σας από τον κίνδυνο κλοπής και ληστείας.
   
 • Εσάς αλλά και τους εργαζομένους της επιχείρησής σας από τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος.
   
 • Τα επιπλέον έξοδα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μετά τη ζημιά, όπως τα έξοδα πυρόσβεσης, περιορισμού της ζημίας, αποκομιδής των συντριμμάτων, καταστροφές στο κτίριο που θα προκληθούν μετά από μια κλοπή, έξοδα μεταστέγασης και φύλαξης, έξοδα μηχανικών και αρχιτεκτόνων.
   
 • Υπηρεσίες Τεχνικής Βοήθειας, οι οποίες σας εξασφαλίζουν με ένα εύρος υπηρεσιών με έμφαση στην αντιμετώπιση της επείγουσας ανάγκης Τεχνικής Βοήθειας για την αποκατάσταση ή περιορισμό της ζημιάς στην ασφαλισμένη επιχείρησή σας.
   
 • Την αστική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους. Αν άθελά σας εσείς ή το προσωπικό σας προκαλέσει υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες σε τρίτους.
   
 • Την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας ακόμη και μετά τη ζημιά, όπως κάλυψη των σταθερών οργανικών σας εξόδων καθώς και κάλυψη των καθαρών σας κερδών.


Οι καλύψεις που προσφέρονται μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και προδιαγραφές της ασφαλισμένης επιχείρησης, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και στη διεθνή αγορά. Αυτό μας επιτρέπει να συνομιλούμε με τα πλέον εξειδικευμένα άτομα του κλάδου και σε σύντομο χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την πιο συμφέρουσα  ασφαλιστική λύση για την περιουσία σας.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ   
(συμπληρώστε τη φόρμα στην επικοινωνία)

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.