ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση ENTAXICAR δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου από το 2010 με πρωτοβουλία του Γεώργιου Παπαγεωργίου.
 
Όντας ο ίδιος επαγγελματίας οδηγός με εμπειρία δεκαπέντε χρόνων, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο γραφείο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και ξεκάθαρες διαδικασίες, για να κάνει την διαφορά στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου.
 
Από το 2013 η επιχείρηση διαθέτει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, συνεργαζόμενη με τον Δημήτριο Παπαγεωργίου και με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.
 
Προτεραιότητα για μας έχει ο πελάτης, ο ιδιοκτήτης και φυσικά ο εργαζόμενος, γιαυτό ανεβάζουμε διαρκώς τον πήχη της ποιότητας και της αξιοπιστίας μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
 
Εργαζόμαστε καθημερινά για να επεκτείνουμε το δίκτυο μας, το οποίο διαθέτει γερές βάσεις μέσα στην αγορά και αποτελείται από ανθρώπους με επαγγελματισμό και συνείδηση.
Οι φίλοι συνεργάτες όπως και οι πελάτες μας, γνωρίζουν ότι φροντίζουμε πάντα για την μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.
 
Επίσης στην επιχείρηση ENTAXICAR πιστεύουμε στην επικοινωνία και στα σύγχρονα μέσα που διαθέτει η εποχή μας , γι’ αυτόν τον λόγο αναβαθμίζουμε συνεχώς τα συστήματα μας και τις μεθόδους λειτουργίας μας, όπως και τον τεχνολογικό εξοπλισμό μας, παραμένοντας ανταγωνιστικοί.
 
Στον χώρο του αυτοκινήτου διαθέτουμε τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς, προς ενοικίαση αλλά και προς πώληση, για τον εργαζόμενο, τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι διαδικασίες που αφορούν τις αγοραπωλησίες ταξί, τις ασφαλίσεις, τις εισαγωγές αυτοκινήτων αλλά και τις προσλήψεις οδηγών, γίνονται με διαφάνεια, υπευθυνότητα και συνέπεια.

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.