ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση ENTAXI CAR δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου από το 2010 με πρωτοβουλία του Γεώργιου Παπαγεωργίου, όντας ο ίδιος επαγγελματίας οδηγός με εμπειρία δεκαπέντε χρόνων πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο γραφείο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και ξεκάθαρες διαδικασίες για να κάνει την διαφορά στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου και όχι μόνο, ως γνωστόν από το 2013 η επιχείρηση προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, συνεργαζόμενη με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.
 

Με προτεραιότητα τον πελάτη, τον ιδιοκτήτη και τον εργαζόμενο, το ENTAXI CAR φροντίζει να ανεβάζει διαρκώς τον πήχη των υπηρεσιών μέσω της εξειδίκευσης, της γνώσης, της ποιότητας των υπηρεσιών και τέλος της αυξανόμενης εμπειρίας.
 

Φιλοδοξία της επιχείρησης είναι να εξελίσσεται συνεχώς με γνώμονα τα υψηλά ιδανικά που απαιτεί η εποχή μας, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, ο σεβασμός και η ειλικρίνεια είναι τα στοιχεία αυτά που τοποθέτησαν την επιχείρηση ψηλά στην συνείδηση των συνεργατών, των επαγγελματιών και των πελατών μας , γι’ αυτό και εμείς συνεχίζουμε την ανοδική πορεία μας διαφυλάττοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλοι όσοι επιλέγουν το γραφείο μας.
 

Οφείλουμε να προσθέσουμε ότι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας που διαγράφει η επιχείρηση ENTAXI CAR, είναι σαφώς οι συνεργάτες μας στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου αλλά και στον χώρο των ασφαλειών, αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με μια απλή επίσκεψη στα γραφεία μας.
 

Εργαζόμαστε καθημερινά για να επεκτείνουμε το δίκτυο μας το οποίο διαθέτει γερές βάσεις μέσα στην αγορά και φυσικά ανθρώπους με επαγγελματισμό και συνείδηση.
 

Οι φίλοι , οι συνεργάτες , οι πελάτες νέοι και παλιοί, γνωρίζουν ήδη ότι αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας, στις συνεργασίες μας, στις αγοραπωλησίες, στις παροχές και στα ασφαλιστικά μας προϊόντα.
 

Επίσης η επιχείρηση μας πιστεύει ακράδαντα στην επικοινωνία και στα σύγχρονα μέσα που διαθέτει η εποχή μας , γι’ αυτόν τον λόγο αναβαθμίζουμε τα συστήματα- μεθόδους λειτουργίας μας, αλλά και τον τεχνολογικό εξοπλισμό μας, παραμένοντας ανταγωνιστικοί και αποδοτικοί, σε αυτά τα πλαίσια διαθέτουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς προς ενοικίαση αλλά και προς πώληση για τον εργαζόμενο, τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι διαδικασίες, από τις αγοραπωλησίες των ταξί, τις εισαγωγές αυτοκινήτων, τις ασφαλίσεις μέχρι και τις προσλήψεις οδηγών γίνονται με διαφάνεια, επαγγελματισμό και συνέπεια.
 

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αναγνωρίζουμε την μεγάλη ανάγκη της εποχής μας η οποία δεν είναι άλλη από αυτήν της σιγουριάς, η επιχείρηση ENTAXI CAR θα συνεχίσει να εξασφαλίζει την σιγουριά στους ανθρώπους που την επέλεξαν και που θα την επιλέξουν στο μέλλον.